Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ами не знам дали това е централата хаха, на таково прилича, ако не е тва прати ми снимка да видя кое е !

няма как да съм сигурен на 100% че работи, не съм се блъскал с тая кола за да ми изкочи торбата и да видя дали работи, ако знаеш по друг начин как да проверя кажи

Следващия път ползвай бутона Edit вместо да постваш две отделни мнения - sunny2006
    Attached Files
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 16:02.
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
      ами не знам дали това е централата хаха, на таково прилича, ако не е тва прати ми снимка да видя кое е !

няма как да съм сигурен на 100% че работи, не съм се блъскал с тая кола за да ми изкочи торбата и да видя дали работи, ако знаеш по друг начин как да проверя кажи

Следващия път ползвай бутона Edit вместо да постваш две отделни мнения - sunny2006
      Точно такава ми прати колегата Георги от Бургас... и не става. Това е новата - с 1 куплунг. Трябва ми старата - тя е с 3 куплунга и е почти два пъти по-голяма от тази. Благодаря ти все пак.
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...bylgariia.html

Comment

• скорости 164

колеги имам един въпрос интересува ме ръчна скоростна кутия от 164 2.0 тс дали става на 164 3.0 в 6 с автоматична скоростна кутия
          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
          алфа ромео 164 2.0тс -на части
          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
          sigpic

Comment

• И в другата тема съм писал - няма да стане. Или ще трябва да се преправи нещо.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Става след като си сложиш педал за съединителя,помпи,маркучи, тръбички,друго казанче за сп.течност, съединител, нов маховик, щангите за ск. лост, конзолата м/у седалките....
              Т.е. по-добре премести само двигателя на кола с ръчни скорости.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Днес поприключих с дребни ремонти - ремонт на вратичката за касетофона, смяна жило ръчна, окончателна смяна на пулта на климатроника, ремонт централна конзола (между седалките). И вече знам защо хората твърдо бягат от коли, карани и особено правени в България... Или поне правени в неясно какви 'сервизи'. Трагедия българска... Сега остава само да си сменя масло и филтри, 2 шарнира, радиатор парно и профилактика на изпарителя на климатика, смяна лостов механизъм чистачки и някои други дреболии. Трябва явно по-често да ми взимат книжката, че да смогвам с нещата.
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Към колегата Владо...

... който не се обади 'гат' му звънях - въпросният болт е дълъг около 192 - 195 мм. с главата. И е М10 по незнам колко си. Сигурно х 1,25.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    ... който не се обади 'гат' му звънях - въпросният болт е дълъг около 192 - 195 мм. с главата. И е М10 по незнам колко си. Сигурно х 1,25.
                    Който ми звъня кат не можах - смених го вече, ма бирата си те чака

Comment

• Младежи търсих с търсачката, но уви без успех. Питането ми е: преди време някой беше дал акъл за буксата в жабката за клапите на климатроника, че може да се среже на две и като се вкара едната половина не работи топло/студено, а клапите за посоката на въздуха бачкат. Някой има ли спомени в коя тема беше или коя пловина на буксата за какво е.
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                        Младежи търсих с търсачката, но уви без успех. Питането ми е: преди време някой беше дал акъл за буксата в жабката за клапите на климатроника, че може да се среже на две и като се вкара едната половина не работи топло/студено, а клапите за посоката на въздуха бачкат. Някой има ли спомени в коя тема беше или коя пловина на буксата за какво е.
                        А какво ти е оплакването?
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• С лист от ножовка режеш вертикално през средата.Лявата част е за посоките на въздуха а дясната за топло-студено.Включваш дясната само докато отвори клапата на топло и след това я отскубваш.Гадното чаткане млъква и караш спокоино.На пролет обратната процедура.Ако прескача много моторчето за клапата му помогни с една далга отверка докато отвори на пълно и тогава скуби.
                          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                            не мога да намеря термостат за дизела, търсих в axm-auto, косер и всички големи доставчици на авточасти, помагайте, от каде мога да го взема, че идва зимата и без парно 3-та зима не ми се кара !
                            Братле, тука в София намерих за 32В на Вернет, цената беше около 80 лв. не съм го купувал защото нещо ми се свидят тия пари и си карам с кашона за сега. ако те интересува да ти дам телефон на магазина.

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                              С лист от ножовка режеш вертикално през средата.Лявата част е за посоките на въздуха а дясната за топло-студено.Включваш дясната само докато отвори клапата на топло и след това я отскубваш.Гадното чаткане млъква и караш спокоино.На пролет обратната процедура.Ако прескача много моторчето за клапата му помогни с една далга отверка докато отвори на пълно и тогава скуби.
                              Благодаря, почти бях сигурен, че ти, вируса или алфарацера бяха описали процедурата. За сега ще го направя, а напролет ще се ремонтираме.
                              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Я аз да попитам какво става с колегата, който взе 164 Q4 - ако чете да каже смени ли консумативите и как е най-върховата и напредничава 164-ка. Аз все още не съм се отказал от идеята някой ден да имам 164 3.0 само за такава ще се разделя с моята 164 2.0 ТС
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X